Toelichting

De rol van ouders/verzorgers
Weg-Wezen verzorgt de complete activiteit. Als ouders/verzorgers hoeft u alleen met de kinderen op de juiste plaats te komen en loopt u bij buitenactiviteiten mee met het groepje kinderen. U ziet er, samen met Weg-Wezen, op toe dat alles in veiligheid wordt uitgevoerd.

Een feestje boeken, hoe gaat dat?
U kunt middels het contactformulier of telefonisch contact opnemen met Weg-Wezen. Als u een activiteit heeft gekozen en een indicatie heeft van het aantal kinderen dat meegaat, kan er geheel vrijblijvend een offerte opgemaakt worden. In overleg wordt een datum besproken, waarbij er ruimte is om een reservedatum te boeken bij buitenactiviteiten i.v.m. slecht weer (vooral van toepassing in het najaar).
U bent niet gebonden aan een bepaald termijn waarvoor geboekt moet worden. In de algemene voorwaarden kunt u echter wel nalezen welke regels van toepassing zijn bij verhindering van een deelnemer of volledige annulering van een activiteit. Uiterlijk 10 dagen van tevoren moet het definitieve aantal kinderen en de datum bekend zijn bij Weg-Wezen, zodat een factuur opgemaakt kan worden en de activiteit definitief in behandeling wordt genomen.

Kledingadvies
Het is bij buitenactiviteiten raadzaam om laarzen te dragen en kleding die vies mag worden.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op. Weg-Wezen beantwoordt graag uw vragen!
In de algemene voorwaarden kunt u nog veel meer informatie vinden.